Vis workshops voor volwassenen

Dagje karperstokvissen met visschool de Hengel

o.l.v Pat Gayet

Visschool “De Hengel” bied u de mogelijkheid om de passie voor het karper stokvissen te ervaren. Niets staat u in de weg, zelfs niet als u totaal geen ervaring hebt op het gebied van de sportvisserij. De Hengel is een goed uitgeruste visschool waarin de materialen van hoogwaardige kwaliteit tot uw beschikking staan en u niet hoeft te investeren om kennis te maken met deze tak van de vis sport.

Onder begeleiding van Pat Gayet wordt u wegwijs gemaakt in de methode van het vissen en het gebruik van de materialen. Het vissen vindt plaats op speciale karper vijvers verspreid door het land, o.a de Vossenkuil in Nijnsel, ’t Mun in Appeltern, de Biesbosch  en de Spronk in Boxmeer. In overleg wordt gekeken welke locatie het meest geschikt is voor u.

 

Om een idee te krijgen wat karper stokvissen nu zo leuk maakt hoeft u alleen maar naar www.dehengel.nl te surfen.

Zelfs het gemak van ophaal en thuis breng service behoort tot de mogelijkheden. Geen vervoer hoeft dus geen belemmering te zijn om toch deze geweldige ervaring op te kunnen doen die u nog lang zal heugen.

Ben jij degene die nog wel eens iets avontuurlijks wil meemaken en de adrenaline weer door je lichaam voelt gieren dan is dit wel misschien je uitdaging. Samen naar de waterkant met een professionele viscoach met meer dan 50 jaar vis ervaring en het gevecht aangaan met een mega vis aan je lijn. Visschool de Hengel bied je die mogelijkheid om dat te ervaren. De vis trip zal tot in de puntjes verzorgd worden en kunnen deelnemers zo nodig ook van huis uit opgehaald en thuis gebracht worden. Uw viscoach ( Pat Gayet) is bekend met vele visvijvers in geheel Nederland o.a door het wedstrijdvissen maar richt zich voor de workshops vooral op de regio Brabant, Limburg en Gelderland. Een dagje uit met je zoon, dochter,vriend, vriendin, alleen of met je echtgenoot, alles is mogelijk met de Visschool de Hengel. Ook voor minder valide personen zijn er meestal mogelijkheden om samen te vissen. Denk bijv. ook aan de mogelijkheid om gebruik te maken van je pgb.

Kosten € 100,- voor een 5 – uur durende workshop, elk uur langer € 20,- extra (incl. btw ).

Kom je met z’n tweeën, dan betaalt de 2e persoon de halve prijs.

De workshops zijn inclusief: vergunning, vismaterialen, aas en voer.

Het is mogelijk om thuis opgehaald te worden, hier wordt afhankelijk van de afstand waarschijnlijk een kleine extra vergoeding voor gevraagd. Dit gaat verder in overleg.

 

Pat Gayet   email: patapart@gmail.com 

of bel: 0485-572359