Halo ik ben piet

visworkshop kinderen 21 8 2013 014
Ik ben 8 jaar en ik vind vissen superleuk.
Pat leert mij vissen, ik heb al 4 karpers gevangen. Soms schiet de haak los en zwemt de vis weg. Als je begint moet je eerst de hengel opbouwen dan de dobber erop en dan ga je peilen. Dan kan het echte vissen beginnen. Ik vind vissen leuk omdat het fijn rustig is en het is een verrassing of je een vis vangt. Pat is een aardige visleraar, hij gooit het voer voor je in het water hij helpt als je beet hebt. Je hoeft zelf geen hengel te kopen wan Pat heeft een bus vol met mooie visspullen die je mag lenen.

visworkshop kinderen 21 8 2013 007

Je moet er wel voorzichtig mee zijn dat t niet stuk gaat of dat er zand in de hengel komt. Je gaat ook alles weer zelf opruimen als de les klaar is. Ik vind het altijd jammer als het afgelopen is!
Groetjes Piet