Mooie vangsten met Visschool de Hengel. 30 april’14

Ze stonden te popelen om weer te kunnen beginnen met het vissen.

30 april viskids 020     30 april viskids 014

 

Zo klein als ze zijn , des te groter hun daden. Ook deze middag weer een volgeboekte vis workshop met 6 jeugdige deelnemers.

30 april viskids 017

 

Dit is eigenlijk ook het maximum om alle vissertjes toch de aandacht te geven die ze nodig hebben om deze tak van de hengelsport  goed te kunnen beoefenen en leren. Daar ik maar in mijn eentje ben schiet de lunch er vaak bij in, en is de koffie vaak koud als daar dan de tijd voor is.

30 april viskids 007

Dit hoort er bij en je hoort mij niet klagen, en zeker niet als ze zo serieus met de vis sport omgaan en mijn advies opvolgen en vervolgens mooie vissen weten te vangen. Vandaag waren dit ook zeker niet de kleine karpertjes.

30 april viskids 016

De grootste vangst vandaag was een karper ( zie foto ) van plusminus 7 kg. Alle 6 vissertjes hadden meerdere malen vis aan het elastiek hangen en leerden zelfs met het Pull a Bung  systeem om te gaan. Na afloop hoor je dan ook, is het al tijd!!  Het vissen is op de woensdag en vrijdag middag als het weer het ook toestaat. Van 13.00 – 16.30 uur. Kosten € 10,- p.p incl. materialen en visvoer.

30 april viskids 001

Wedstrijdverslagen en foto’s v.d volwassenen vind je op www.dehengel.nl

Like ons op https://www.facebook.com/visschooldehengel

Groetjes, Pat Gayet©